Příští měsíc bude na službě Apple TV+ premiérovat hvězdně obsazený seriál jménem Constellation, jehož tvůrcem se stal scenárista Peter Harness (Pán času). Objeví se v něm hvězdy jako Noomi Rapace (Muži, kteří nenávidí ženy) a Jonathan Banks (Breaking Bad). A konečně máme na světě i oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Hlavní hrdinkou se stává astronautka jménem Jo (Rapace), která je po jisté katastrofě ve vesmíru zpátky na Zemi. A i přestože se Jo zdá být v pořádku, brzy si uvědomí, že důležité části z jejího života zmizely. Vydává se proto odhalit nejenom pravdu o skrytých tajemstvích vesmírného cestování, ale především se pokusí získat zpět to, co ztratila. V rámci toho ale bude třeba nahlédnout do temnější stránky lidské psychiky. 

Tvůrcem a hlavním scenáristou se stal Peter Harness, který kromě Pána času psal také pro seriály jako Jonathan Strange & Mr. Norrell (2015) a Válka světů (2019). O režii jednotlivých epizod se postarali Michelle MacLaren, Oliver Hirschbiegel a Joseph Cedar.

Dále hrají Michel Diercks, James D'Arcy, Sandra Teles, Lenn Kudrjawizki, Tomas Spencer, William Catlett, Julian Looman a Barbara Sukowa.

Na službě Apple TV+ bude seriál premiérovat 21. 2. 2024.