Fešanda Margaret Qualley, hvězda z tarantinovky Tentokrát v Hollywoodu (2019) a seriálu Služka (2021), ztvární jednu z hlavních rolí v komediálním thrilleru Sanctuary, na jehož nedávno vydaný oficiální trailer se můžete podívat výše.

Podle něho se zdá, že příběh bude skromnou komorní podívanou, ve které budou vystupovat pouze dvě postavy. Jednou z nich je Hal Porterfield (Christopher Abbott), syn zbohatlíka, který vlastní obrovský řetězec hotelů. Zdá se ale, že Hal se chce více ponořit do tajů sexuality, v rámci čehož chce najít nejenom někoho, kdo by mu pomohl získat sebedůvěru, ale i někoho, kdo by mu mohl splnit jeho nejrůznější fantazie. Na scénu tak přichází profesionální domina Rebecca (Qualley), která mu přesně tato přání splní. A jak čas plyne, oba dva mezi sebou vybudují zvláštní vztah, který se však Hal jednoho dne rozhodne ukončit. 

Nadchází totiž den, kdy Hal převezme po svém otci veškerou zodpovědnost na svá bedra a stane se novým šéfem hotelového impéria. Proto patrně usoudí, že již služby dominy nepotřebuje. Ale Rebecce se to samozřejmě ani trochu líbit nebude. Rozehraje proto se svým nyní již bývalým klientem ďábelskou hru, která Halovi dokáže, že se s Rebeccou měl pravděpodobně raději „rozejít“ skrze SMSku.

Když jí následně odmítne dát hromadu peněz, které bude ve své nové pozici přijímat, Rebecca začne Hala nemilosrdně vydírat. Odhalí, že v hotelovém pokoji, v němž mezi nimi docházelo k nejrůznějším oplzlostem, se nachází skrytá kamera. A pokud by se její záznam dostal na veřejnost, Hal se může se svým šéfováním rovnou rozloučit. Z upoutávky je ale zřejmé, že celá situace se bude ještě více komplikovat. 

O režii filmu se postaral Zachary Wigon, který v roce 2014 debutoval se svým thrillerem The Heart Machine. Scénář si vzal na starost Micah Bloomberg, který je zas jedním z tvůrců antologického seriálu Homecoming (2018).

Ve vybraných kinech se snímek objeví 25. 5. 2023, o premiéře v Česku zatím nemáme informace.