Z místa činu, za nějž jste přímo zodpovědní, byste rozhodně neměli ujíždět. Potvrdí vám to i nadcházející thriller The Good Neighbour, na jehož oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na dva muže a sousedy. Davida (Luke Kleintank) a Roberta (Jonathan Rhys Meyers). Oba dva si užívají poklidný a zábavný večer v jednom z místních litevských barů. David začne následně flirtovat s jakousi neznámou ženou, přičemž se zdá, že si opravdu dobře rozumí. Když se ale pak s Robertem vrací během noci zpět, dojde k nehodě, která jim navždy změní životy. David omylem srazí ženu na kole, která na následky svých zranění posléze zemře. A David zjistí, že se jednalo o tutéž ženu, se kterou flirtoval v onom baru. Robert ho však přesvědčí, aby z místa činu raději rychle ujeli. Ale tak snadné to samozřejmě nebude.

Ženinu smrt začne samozřejmě vyšetřovat policie. A pokud Robert s Davidem nějakým způsobem nezasáhnou, brzy povedou všechny stopy právě k nim. Jelikož je David novinářem, pokusí se vyšmejdit co nejvíce informací o tom, co vlastně policie ví. Zlikvidování auta a poznávacích značek rozhodně stačit nebude, protože na scénu přichází další významná postava. A tou je sama sestra zabité ženy. Ta je odhodlaná za každou cenu zjistit, co za smrtí její setry přesně stálo. Jak je navíc z traileru patrné, David s ní začne také laškovat, což se vůbec nelíbí Robertovi. Pokud si oba dva sousedé nedají pozor, jejich tajemství se brzy vydrápe na povrch. 

Snímek je americkým remakem stejnojmenného německého thrilleru, který natočil Stephan Rick. Právě ten se také postará i o americkou verzi. Se scénářem mu pomáhal Ross Partridge, který se například podílel na tvorbě hororového seriálu Pokoj 104. Ve snímku se ještě dočkáme herců jako Eloise Smyth a Bruce Davison.

Oficiální premiéra je stanovená na 17. 6. 2022.