Pokud jste si v hororu Fantasy Island z roku 2020 oblíbili postavy herců Lucy Hale a Austina Stowella, tak pro vás máme dobrou zprávu. Oba dva se totiž objeví v předních rolích nadcházející romantické komedie, která ponese název The Hating Game. Bude se jednat o filmovou adaptaci knihy z roku 2016 od Sally Thorne, která v českém překladu vyšla pod názvem Hra na lásku a nenávist. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. 

Příběh bude vyprávět o Joshuovi Templemanovi a Lucy Hutton, dvou zaměstnancích ve významné vydavatelské společnosti, kteří spolu musí nejen spolupracovat, ale i sdílet kancelář. Má to však jeden zásadní problém. Oba dva se navzájem nesnáší a soupeří spolu. Což ovšem může být poměrně pochopitelné, kdybyste museli každý den v týdnu trávit několik dlouhých hodin v jedné místnosti s kolegou, jenž vám úplně nesedne, taky by vám z toho asi po čase taky začalo hrabat. Jedné noci se ale Lucy zdál sen, ve kterém měla s Joshuou postelové radovánky, což najednou vše otočí. Mezi tehdejšími arci-nepřáteli se tak pomalu začne tvořit romantický vztah. Ale jde o skutečnou lásku? Nebo je to jen tajný a mazaný způsob, jak toho druhého konečně odstranit ze své kariérní cesty? 

Režie snímku se ujal Peter Hutchings, který v roce 2018 slavil u kritiků relativní úspěch se svým dramatem Správný čas žít. Scénář si zas vzala na starost Christina Mengert, která již s žánrem romantických komedií má určité zkušenosti. Její filmografie se však příliš úspěšnými kousky chlubit nemůže, takže raději buďte před nadcházejícím snímkem na pozoru. Premiéry se dočkáme 10. 12. 2021.