Že vaše malá neteř smutní a potřebuju útěchu od někoho, kdo by jí porozuměl? Pořiďte jí panenku v životní velikosti s vyspělou umělou inteligencí! Však co by se na tom mohlo pokazit, že? Přesně o něčem podobném bude vyprávět nadcházející thriller s nádechem hororu, který ponese název M3GAN. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na mladou ženu jménem Gemma (Allison Williams), geniální vynálezkyni, která taktéž působí jako tvůrkyně robotů pro významnou hračkářskou společnost. Nedávno ale musela vzít pod ochranná křídla svou malou neteř Katie (Violet McGraw), jejíž rodiče tragicky zemřeli. Ta však u své tety nenachází útěchu. Ale v rámci toho Gemmu napadne, že by konečně mohla otestovat svůj nejnovější projekt, o kterém snila už od dětství. 

Oním projektem je robotická panenka s vyspělou umělou inteligencí jménem Megan. Jejím účelem je především dělat společnost dětem, aby se už nikdy necítily osamělé a smutné. Když se pak Katie s robotickou Megan setká, zdá se, že to byla vyložená trefa do černého. Katie začne být živější, veselejší a lépe se vyrovnává i se svým truchlením. Ale však to s tou vyspělou umělou inteligencí ve filmech znáte. Vždy se u nich něco strašlivě zvrtne. A Megan nebude žádná výjimka.

Robotická panenka tak začne svou úlohu chránit Katie až příliš vážně. V rámci toho tak za sebou brzy začne zanechávat mrtvoly. A Gemma se zděšením zjistí, že svůj výtvor z nějakého důvodu není schopná zastavit. 

O režii se postaral Gerard Johnstone, který je například zodpovědný za komediální horor Domácí vězení z roku 2014. O scénář se postarala Akela Cooper, která napsala horor Zhoubné zlo od mistra hrůzy Jamese Wana, jenž vyšel minulý rok.

Dále se ve snímku představí herci jako Ronny Chieng, Jen Van Epps, Brian Jordan Alvarez, Kimberley Crossman, Arlo Green a Stephane Garneau-Monten.

Oficiální premiéra je stanovená na 12. 1. 2023.