Také jste si občas představovali, co všechno byste dělali, kdybyste byli schopni vrátit se v čase třeba jen o pouhou minutu? Něco takového nám každopádně nadělí nadcházející sci-fi thriller 57 Seconds, na jehož oficiální trailer se můžete podívat výše.

Hlavním hrdinou se stává Franklin Fausti (Josh Hutcherson), mladý technologický bloger, kterému se naskytne příležitost udělat největší rozhovor své kariéry s uznávaným magnátem Antonem Burrellem (Morgan Freeman). Před rozhovorem se ale Anton stane terčem útoku, před kterým ho však Franklin zachrání. V rámci toho ale Anton ztratí zvláštní prsten, který Franklin nalezne a přivlastní si ho. Že vám to zní povědomě? Inu, tento prsten ale svého nositele nezneviditelní, místo toho se s ním člověk dokáže vrátit v čase o 57 vteřin. 

Franklin se proto rozhodne s prstenem dělat věci, které by asi udělal každý z nás, kdyby se nám do rukou dostala takováto vychytaná věcička. Zamířil tak do kasina, kde s jeho pomocí vyhrál vyloženě pohádkovou sumu. Franklin si ale uvědomí, že s prstenem by se mohl také konečně pomstít velké farmaceutické korporaci, která je zodpovědná za smrt jeho sestry.

Ale však to s těmi příběhy o pomstě znáte. Nikdy nejde přesně podle plánu. Franklin tak s prstenem spouští hrozivý řetězec událostí, který ho zatáhne do napínavého souboje na život a na smrt, kde záleží doslova na každé vteřině. Podaří se Franklinovi svou cestu za pomstou dokončit? Nebo ho ani vláda nad časem nezachrání? 

Snímek bude vycházet podle povídky, kterou napsal britský science fiction autor Edwin Charles Tubb. O režii se postaral Rusty Cundieff, který má za sebou snímky jako Tales from the Hood (1995) a Kuplíři (1997). Scénář si vzal na starost Macon Blair (Zastavte temnotu).

Dále se ve snímku objeví herci jako Greg Germann, David Kallaway, Bevin Bru, Lovie Simone, Sammi Rotibi, Kenneth Kynt Bryan, Marcus Brown, Aaron Jay Rome a Lucius Baston.

Snímek vyjde na VOD 29. 9. 2023.