Mangový tvůrce Kazushi Hagiwara už od dětství miloval především dvě věci – poslouchání heavy metalu a hraní Dračího doupěte. A proto se v roce 1988 rozhodl, že tyto své dvě vášně spojí do sebe ve svém mangovém díle, které pojmenoval Bastard!!. Protože jeden vykřičník zkrátka nestačí. Hlavním hrdinou celé mangové série je Dark Schneider, extrémně mocný temný čaroděj, který se snaží nejenom získat co největší moc, ale také usiluje o to dostat do postele co nejvíce žen. A vzhledem k jeho hrozivému šarmu se mu to i poměrně daří. Na motiv mangy tak v roce 1992 vznikla i seriálová adaptace, ve které Schneidera ztvárnil Kazuki Yao. A jak se zdá, Netflix a Warner Bros. chystají zcela novou verzi. Ta dokonce má i svůj první trailer, na který se můžete podívat výše. 

Bastard!! se odehrává ve světě, který byl zpustošen Anthrasaxem, bohem zkázy. Stovky let poté, co byl Anthrasax zapečetěn, se antihrdina Dark Schneider probouzí v těle čtrnáctiletého mladíka jménem Luche. Skupina čtyř lordů však plánuje osvobodit starého boha zkázy z jeho uvěznění, proto se Dark Schneider a jeho skupinka spojenců pokusí znovu zastavit hrozbu zničení celého světa. Ve verzi od Netflixu a Warner Bros. však temného a promiskuitního čaroděje ztvární Kisho Taniyama, který například také ztvárnil postavu Jeana Kirsteina v seriálu Attack on Titan. 

O režii seriálu se postaral Takaharu Ozaki, který je například zodpovědný za další fantasy seriál jménem Goblin Slayer z roku 2018. Dočkáme se taktéž herců jako Tomori Kusunoki, Hiroki Yasumoto a Yoko Hikasa. Přesný datum premiéry zatím neznáme, ale Netflix nás ujišťuje, že se seriálu dočkáme ještě letos.