Studio A24 nám hodlá připomenout, že Marvel není jediným médiem, které se zabývá existencí mnohovesmíru. Dokáže nám to nadcházející sci-fi snímek Everything Everywhere All At Once, na jehož trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na ženu středního věku jménem Evelyn (Michelle Yeoh). Ta si žije poměrně prostým a nezajímavým životem. Má všední a nezáživnou práci, občas se vidí se svými dětmi a pokouší se pravidelně platit daně. Její život se však už velice brzy obrátí naruby. Evelyn totiž zjistí, že existuje jakýsi podivuhodný mnohovesmír, ve kterém jsou všemožné časoprostorové dimenze. V každé z nich je Evelyn něčím úplně jiným. 

Hrozivě ale může znít to, že jednotlivé dimenze se začnou v hlavě hlavní hrdinky různě prolínat. V jedné z nich se objeví i její manžel, který je v jiné alternativní realitě někým úplně jiným. Právě ten požádá zmatenou Evelyn o pomoc. Odhalí totiž, že napříč mnohovesmírem existují tisícovky různých Evelyn. Podstatné ale je to, že má možnost dostat se nejenom k jejich vzpomínkám a emocím, ale i schopnostem. V oněch různých dimenzích se ale začne zjevovat jakási hrozivá a zlá síla, která jednotlivé reality začne postupně ničit. A je pouze na Evelyn, která bude ozbrojená schopnostmi a vzpomínkami svých alternativních verzí, aby ji zastavila. Podle traileru nás tak čeká vizuálně podmanivá a hodně bizarní podívaná, která bude mít notnou dávku jak akčních pasáží, tak i těch komických. 

Film si vzalo na starost duo Dan Kwan a Daniel Scheinert, které je především známé svou tvorbou hudebních videoklipů. Oficiálně si říkají „The Daniels“. Za zmínku stojí především oceňovaný klip Turn Down for What od DJ Snakea a Lila Johna. Kromě Michelle Yeoh, která se nedávno objevila i v marvelovce Shang-Chi a legenda o deseti prstenech, uvidíme ve filmu herce jako Stephanie Hsu, Ke Huy Quan, James Hong, Jamie Lee Curtis, Harry Shum Jr. a Jenny Slate. Premiéry se dočkáme 11. 3. 2022.