Teprve před pár dny zveřejnila herečka Ruby Rose na svém instagramovém účtu sérii storíček, ve kterých se pořádně opřela do svých bývalých kolegů ze seriálu Batwoman. V tom totiž zhrzená herečka původně hrála hlavní roli, ovšem po první sérii ze seriálu odešla. Nebo tak to aspoň tvrdí ona, studio Warner Bros., které má seriál po palcem, zas tvrdí, že herečka dostala za své nevhodné chování na place padáka. Ve zmíněné instagramové sérii tak začala kritizovat nejen showrunnerku Caroline Dries, ale i třeba svého hereckého kolegu Dougraye Scotta, o kterém prohlásila, že ubližoval ženám a křičel na ně. Na její výpověď však reagoval nejenom zmíněný herec, ale i studio Warner Bros., které její obvinění odmítlo. Celá kauza však ještě nekončí, protože proti herečce promluvil další člen seriálového štábu. 

Pro CBR poskytl rozhovor asistent produkce Alexander J. Baxter, který prohlásil, že Ruby Rose se na place chovala jako diktátor, který všechny kolem sebe považoval za kus odpadu.

„Rose se častokrát vyřítila z placu, křičela na lidi, plus kdykoliv mluvila s nějakým asistentem produkce, chovala se k němu jako k odpadu. Jednoho dne jsme ve studiu strávili celé dopoledne přípravou jejího požadovaného odpočinkového pokoje (s šesti ohřívači, protože byla zvyklá na australské horké počasí, a stolem s občerstvením), jen aby se pak ukázala, zahihňala se, odešla a řekla, že to vlastně nepotřebuje. Tak jsme jen pokrčili rameny a řekli si, že Ruby prostě jen zase bezdůvodně rozkazuje.

Pak jsem jí jednou držel otevřené dveře poté, co jsem v mrazivém počasí pracoval přes 15 hodin, a ona těmi dveřmi proletěla, kvůli čemuž jí spadlo jídlo na zem. Podívala se na mě a řekla: ‚Tak co bude?‘ Načež pak odkráčela pryč a nechala mě uklidit její nepořádek.“

Ruby Rose se momentálně na svém Instagramu brání sériemi dalších storíček, ve kterých prohlašuje, že kvůli svým zraněním na place jen těžko mohla na někoho křičet a otravovat. Reagovala ale i na to, co o ní řekl Baxter. Herečka prohlašuje, že nezná nikoho ze štábu seriálu, který by si ho z natáčení pamatoval, stejně tak říká, že Baxter ani není nikde podepsaný u profilu seriálu na IMDB. Zmínka o sestavení jejího odpočinkového pokoje herečku pobavila a Baxterovi se za to vysmála. Zda tato kauza bude ještě pokračovat, je zatím v hvězdách. Ale zdá se, že herečka ještě neřekla své poslední slovo.