Herec Channing Tatum bude už za necelý měsíc ohromovat dámy (a možná i pány) svým dalším tanečním číslem v chystaném snímku Bez kalhot: Poslední tanec, který trilogii o cestě slavného striptéra ukončí. Už nyní ale má herec vyhlédnutý další projekt, který by chtěl zpracovat. A tím by měl být celovečerní remake Ducha, slavné klasiky z 90. let, o kterou se postaral režisér Jerry Zucker.

Patrick Swayze si zde zahrál bankéře jménem Sam, který je zamilovaný do atraktivní Molly Jensen (Demi Moore). Když je však následně zavražděn zkorumpovaným obchodním partnerem Carlem Brunerem (Tonyh Goldwyn) kvůli pochybné obchodní dohodě, vrátí se na svět jako duch. Rozhodne se proto vyhledat pomoc u jasnovidky Ody Mae Brown (Whoopi Goldberg), aby mohl Molly před Carlem ochránit. Snímek se může chlubit dvěma Oscary v kategoriích Nejlepší herečka ve vedlejší roli a Nejlepší původní scénář. 

Channing Tatum tak v rozhovoru pro Vanity Fair nedávno skutečně potvrdil, že jeho produkční společnost Free Association momentálně jedná o tom, kterým směrem by remake Ducha měli vzít. Tatum ale prohlásil, že jeho verze se od té původní bude v mnohém lišit.

Podle něj obsahoval snímek na onu dobu určité problematické stereotypy, tudíž si myslí, že remake by se měl vydat trochu jinou cestou. Ať už každopádně herec a jeho společnost vymyslí cokoliv, je vcelku dost pravděpodobní, že Tatum si ve filmu zahraje postavu Sama. Dočkat bychom se tak měli verze, která by slavný filmový příběh z roku 1990 představila modernějšímu publiku. 

Zatím však není jasné, kdo by mohl remake zrežírovat, stejně tak není na palubě žádný scenárista.

Původní snímek taktéž zaznamenal úspěch z komerčního hlediska, z rozpočtu 23 milionů se mu podařilo vydělat přes 505 milionů dolarů, což z něho v té době dělalo jeden z nejvýdělečnějších filmů všech dob. Necháme se každopádně překvapit, jak bude vypadat Tatumova vize.