Stávka herců nám sice konečně po dlouhých 118 dnech končí, ovšem to nakonec nezabránilo odkladu premiéry třetího Venoma. Snímek měl v amerických kinech vyjít 12. 6. 2024, u nás klasicky od den dříve, nicméně studio Sony filmu stanovilo novou premiéru. Venom 3 by měl nakonec dorazit až 8. 11. 2024. Jelikož je ale nyní stávka u konce, podle serveru Deadline by se mělo pokračovat v natáčení ještě tento týden.

Odklad filmu může sice zamrzet, protože to není poprvé, co se s jeho premiérou šoupalo, na druhou stranu ale budou mít tvůrci dostatek času v postprodukci. A nikdo z nás přece nechce dostat uspěchaný film, ne? Díky konci stávky bude také možné film propagovat ze strany herců, čímž se mu mohou zvýšit šance na dobré tržby. 

Jsme každopádně velice zvědaví, co nám třetí díl, tudíž i závěr trilogie, vlastně nabídne. Samozřejmě můžeme počítat s návratem Eddiho Brocka (Tom Hardy) a jeho zubatého mimozemského symbionta, otázkou ovšem je, čemu budou čelit tentokrát.

Dále se můžeme těšit na herečku Juno Temple (Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil), která by si měla zahrát primární ženskou roli, jednat by se údajně mělo o postavu z komiksů.

Pak by měl být k filmu upsaný ještě Chiwetel Ejiofor (Láska nebeská, Potomci lidí), který by možná mohl ztvárnit Orwella Taylora, generála armády USA, který se chce Venomovi pomstít za smrt syna. Nějaké šťavnatější novinky ale dostaneme patrně až po novém roce. 

O scénář a režii se tentokrát postará Kelly Marcel, která se podílela i na tvorbě předešlých dvou dílů. Na scénáři částečně pracoval i sám Tom Hardy, který příběh k trojce vymyslel.

Na třetím díle Venoma dále pracují producenti jako Avi Arad, Matt Tolmach, Amy Pascal a Hutch Parker.