Posledním filmem slavného Darrena Aronofskyho, který nám nadělil filmové skvosty jako Requiem za sen (2000) nebo Černá labuť (2010), byla oscarová Velryba. Už nějaký čas ale víme, že si již brousí zuby na další filmovou podívanou, kterou se stane snímek Caught Stealing s Austinem Butlerem (Duna: Část druhá) v hlavní roli. Obsazení se nám ale začíná hezky rozrůstat, protože k filmu se připojily herečky Zoë Kravitz a Regina King.

Zoë Kravitz si můžeme pamatovat z filmů jako X-Men: První třída (2011), Šílený Max: Zběsilá cesta (2016) a nebo z filmové série Fantastická zvířata. V roce 2022 také ztvárnila Selinu Kyle alias Catwoman v Batmanovi s Robertem Pattinsonem.

Reginu King zřejmě poznají fanoušci seriálů The Boondocks (2005) a Watchmen (2019), před několika lety také získala Oscara za působení v dramatu Kdyby ulice Beale mohla mluvit (2018). Zatím ale není známo, koho si herečky zahrají. 

Film Caught Stealing, na nějž dohlíží studio Sony Pictures, bude vycházet ze stejnojmenné knihy z roku 2004 od Charlieho Hustona. Příběh by se měl zaměřit na Hanka Thomsona (Butler), bývalého baseballového hráče, který se nevědomky dostane do boje o přežití v kriminálním podsvětí New Yorku během 90. let.

O scénář by se měl postarat přímo sám autor Charlie Huston, který v minulosti psal pro seriály jako Gotham (2014) a Powers (2015). Na zmíněný knižní titul posléze navázaly ještě další dva díly, Six Bad Things (2005) a A Dangerous Man (2006). Stále ale zatím není známo, kdy přesně se filmu dočkáme.