Slavný americký filmař Darren Aronofsky, jehož filmografie se skládá ze samých skvělých, ale neveselých titulů, už nějaký čas připravuje svůj další film. Tím bude snímek jménem Caught Stealing, ve kterém v hlavní roli zazáří Austin Butler (Duna: Část druhá). Nyní server Deadline hlásí, že k filmu se připojila další známá tvář.

Tou se stane herec a rapper Benito Antonio Martínez Ocasio, který je znám pod svým uměleckým jménem Bad Bunny. Znát ho můžeme například z povedeného akčňáku Bullet Train (2022), taktéž se objevil i v seriálu Narcos: Mexiko (2018). Jednu dobu byl i upsaný k marvelovce od studia Sony jménem El Muerto, které se ale zřejmě jen tak nedočkáme. Co se týče Aronofskyho nejnovějšího titulu, zatím není známo, koho přesně si vlastně zahraje. 

Příběh se zaměří na Hanka Thomsona (Butler), bývalého baseballového hráče, který se nevědomky dostane do boje o přežití v kriminálním podsvětí New Yorku během 90. let. Chystaný titul od studia Sony Pictures bude vycházet ze stejnojmenné knihy z roku 2004 od Charlieho Hustona.

Snímek už nabral poměrně dost působivé obsazení, spolu s Butlerem a Bad Bunnym by se v něm měli ještě objevit herci jako Zoë Kravitz (The Batman), Regina King (Watchmen), Matt Smith (Rod Draka), Liev Schreiber (Golda - Železná lady Izraele) a Will Brill (Souputníci). 

Darren Aronofsky, který je tvůrcem známých filmů jako Requiem za sen (2000), Černá labuť (2010) nebo Velryba (2022), se postará o režii.

Scénář zpracuje sám autor Charlie Huston, který v minulosti psal pro seriály jako Gotham (2014) a Powers (2015).