Jen několik týdnů před Vánoci bude na službě Amazon Prime Video premiérovat komedie pro celou rodinu jménem Candy Cane Lane, ve které se v hlavní roli objeví Eddie Murphy. Venku už máme i oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Příběh se bude točit kolem rodinky Chrise Carvera (Murphy), který je odhodlán vyhrát každoroční soutěž o nejhezčí vánoční výzdobu ve čtvrti. Jednoho dne se ale setká s podivně se chovající ženou jménem Pepper (Jillian Bell), která se považuje za vánočního skřítka. Ta s ním uzavře smlouvu, v rámci které si Chris přeje, aby měli ty nejlepší Vánoce. Netuší však, že jeho přání vnese do města pořádný chaos. 

Na Chrise, jeho ženu Carol (Tracee Ellis Ross) a jejich tři děti nyní čeká zběsilý závod s časem, během něhož musí nějaký způsobem zlomit kouzelnou kletbu a čelit zástupům magických bytostí, které nyní ohrožují celé město. Čeká na ně tak dobrodružství, po němž si pravděpodobně uvědomí, že právě prožili ty nejlepší Vánoce vůbec.

Z filmu by se mohla vyklubat fajn komedie, která je na předvánoční a vánoční dobu jako dělaná, ještě se ale uvidíme, jak vlastně bude vypadat plnohodnotný trailer, jehož bychom se mohli dočkat v následujících týdnech. 

O režii se postaral Reginald Hudlin, který už s Murphym natočil romantickou komedii Bumerang (1992). Dále natočil filmy jako Velký švindl (1996), Marshall (2017) a Safety (2020). Scénář zpracoval Kelly Younger (Muppets Haunted Mansion).

Dále se ve snímku objeví herci jako Nick Offerman, Riki Lindhome, Timothy Simons, Ken Marino, Catherine Dent, Jillian Bell, Nancy Lenehan, Danielle Pinnock, Amy Johnston, Anjelah Johnson-Reyes, Lombardo Boyar a James DuMont.

Na službě Amazon Prime Video bude snímek premiérovat 1. 12. 2023.