Tak se zdá, že žádný velkolepý comeback se nekoná. Ještě na začátku léta minulého roku se zdálo, že slavná herečka Cameron Diaz, která se odebrala do předčasného hereckého důchodu v roce 2018, se s chystaným a příhodně pojmenovaným snímkem Back in Action od Netflixu naplno vrátí do filmového světa. Tehdy k tomu herečku přesvědčil jak známý NFL hráč Tom Brady, tak i herec Jamie Foxx, který má v připravovaném snímku s Diaz ztvárnit jednu z hlavních rolí. A ze zveřejněné audionahrávky hovoru mezi oběma herci se zdálo, že Cameron Diaz se na svůj návrat k herectví skutečně velice těšila.

Podle nedávných informací od Daily Mail ale vyšlo najevo, že Jamie Foxx během natáčení filmu, které má momentálně probíhat ve Velké Británii, údajně kvůli něčemu vyloženě vyletěl z kůže, což mělo za následek vyhazov tří lidí z produkce. Je možné, že Foxxovo rozhořčení souviselo s náročností celého natáčení, ale to zatím není jisté. Ona náročnost ale byla údajně až příliš velkým soustem pro Diaz, které vadila nejenom přemíra pracovních hodin, ale také fakt, že musí být tak dlouho pryč od svého dítěte. 

Blízké zdroje kolem herečky tvrdí, že drama a konflikty na place, které patřily k důvodům, proč původně od herectví odkráčela, zkrátka a dobře nesnáší. Proti Foxxovi však žádnou zášť nechová, pravdou totiž je, že oba dva jsou už celá léta dobrými přáteli. Podle serveru se ale i tak zdá, že jakmile natáčení akční komedie Back in Action skončí, Diaz se zase vrátí zpět do důchodu a s herectvím pokračovat nakonec nebude, což je pro některé její fanoušky nepochybně smutná zpráva.

Slavná herečka byla během své kariéry čtyřikrát nominovaná na Zlatý glób, mezi její nejznámější filmy patří například její herecký debut Maska (1994), Něco na té Mary je (1998), Shrek (2001), Vanilkové nebe (2001) a Gangy New Yorku (2002. Naposledy se objevila v komediálním muzikálu Annie z roku 2014. Svůj odchod do důchodu ale oznámila až v roce 2018. 

Co se filmu Back in Action týče, tak ten má zrežírovat Seth Gordon, který se zaměřuje především na komediální tvorbu. Natočil tak například filmy jako Šéfové na zabití (2011), Z cizího krev neteče (2013) a novodobou verzi Pobřežní hlídky (2017).

Scénář sepsal spolu s Brendanem O´Brienem, který se například podílel na tvorbě obou dvou dílů komediální série Sousedi (2014). Mezi výkonné producenty patří lidé jako Datari Turner, Mark McNair a Beau Bauman.