Za měsíc se na službě Max objeví mysteriózní horor jménem Caddo Lake, na který jakožto producent dohlížel slavný režisér M. Night Shyamalan (Past). Výše se můžete podívat na krátkou upoutávku.

Ta nám toho o ději moc neřekne, však se také zatím jedná o pouhý teaser, film by nás každopádně měl zavést k americkému jezeru Caddo v bažinách Texasu, kde zmizí osmiletá dívka. Členové zničené rodiny si posléze začnou její zmizení spojovat se sérií úmrtí z minulosti, což následně změní jejich historii. Jelikož premiéra filmu už není daleko, za pár týdnů by k nám mohl dorazit nějaký plnohodnotný oficiální trailer, který toho o ději prozradí více. Teaser každopádně nevypadá vůbec špatně. 

O scénář a režii se postarali Celine Held a Logan George, oba dva například točili pro seriál Servant (2019), na němž pracoval jak M. Night Shyamalan, tak i jeho dcera Ishana (Strážci). Taktéž natočili pár epizod pro letošní sérii Temná hmota, která v budoucnu dostane druhou řadu.

V chystaném snímku se objeví herci jako Dylan O'Brien, Eliza Scanlen, Diana Hopper, Caroline Falk, Sam Hennings, Eric Lange, Lauren Ambrose, Nina Leon a další.

Na službě Max od 10. 10. 2024.