,,Na té řece se naučíte jednu věc, kterou se nenašprtáte na žádné hodině. Naučíte se fungovat jako tým.“

Studio Vertical Entertainment vydalo trailer na nadcházející sportovní drama se jménem Heart of Champions, které se zaměří na vysokoškolský veslařský tým. Ten však zažívá dost krušné časy, protože se mu už dlouhou dobu nedaří vítězit. Věci se ale pomalu začnou měnit s nově příchozím trenérem Murphym, který je zároveň i vojenským veteránem. Ten dá zoufalým členům týmu novou motivaci zabojovat, aby to mohli jednoho dne dotáhnout až na ligu šampiónů. K tomu však bude potřeba určitá sada neortodoxních metod, ze kterých tým veslařů bude valit oči.

Film se bude z velké části věnovat vztahy mezi jednotlivými členy týmu poté, co na národním šampionátu skončí úplně poslední. Kvůli tomu se tak mezi sebou budou dohadovat vedoucí celého týmu, protože každý z nich chce vzít věci trochu jinačím směrem. Oněmi vedoucími jsou Alex (Alexander Ludwig), Chris (Charles Melton) a John (Alex McNicoll). Ty však stmelí dohromady zmíněný trenér Murphy (Michael Shannon), se kterým snad přijde i nějaká větší změna k lepšímu. Je už totiž načase. 

Režii se vezme pod palec Ric Roman Waugh, jehož filmografie se především skládá z různých akčních thrillerů. Jak si povede ve zcela jiném žánru, se budeme muset nechat překvapit. Spolu s výše zmíněnými představiteli ještě uvidíme ve filmu herce jako Ash Santos, Lilly Krug, David James Elliott, Michael Mailer a Vojin Gjaja. Filmu se ve vybraných kinech dočkáme již 29. 10. 2021