Skoro před měsícem měl premiéru Black Adam. To zároveň ale také znamenalo, že Warner Bros. Discovery po dlouhých patnácti letech opustil tehdejší šéf DC Films, kterým byl producentský veterán Walter Hamada. Je tak už pátým vysoce postaveným představitelem, který odešel od doby, kdy generální ředitel David Zaslav spojil Discovery Inc. s WarnerMedia.

Hamadu především rozhořčilo rozhodnutí společnosti zrušit premiéru chystané Batgirl, která nedávno zamířila do trezoru, z něhož se patrně už nikdy nedostane. A to natolik, že byl připravený ze své funkce odejít už na začátku srpna. Nakonec se ale s Michaelem De Lucou a Pam Abdy, dalšími představiteli Warner Bros. Discovery, dohodl, že zůstane do premiéry Black Adama. Nedáno ale vyšlo najevo, že producent našel nový filmový domov. A to u společnosti Paramount. 

Podle informací od The Hollywood Reporter vyšlo najevo, že Hamada se pro studio stane hlavou její hororové divize. To ostatně není vůbec překvapivé, protože ještě za jeho působení ve Warner Bros. byl jedním z klíčových lidí pro tvorbu slavných hororových sérií jako V zajetí démonů, Nezvratný osud, Pátek třináctého, Noční můra v Elm Street a To z roku 2017. Šéfem divize by se Hamada měl oficiálně stát hned na začátku příštího roku, tedy 1. 1. 2023.

Slavný producent tak v rámci svého zvolení do této funkce poděkoval Brianu Robbinsovi, generálnímu řediteli Paramount Pictures, a prohlásil, že se nemůže dočkat, až konečně začne.

Paramount v posledních letech s horory také slušně boduje. Pod jeho dohledem například vznikly úspěšné filmové série jako Tiché místo, která se v budoucnu dočká hned dvou dalších dílů, a samozřejmě legendární Vřískot, jenž nám příští rok představí již šestý díl. Paramount je taktéž zodpovědný za snímek Smile, který je momentálně komerčně nejúspěšnějším hororem letoška. 

A jak už nějakou dobu víme, po Hamadovi v DC a Warner Bros. Discovery převzali otěže režisér James Gunn a producent Peter Safran. Oba dva tak budou mít kompletní dohled nejenom nad všemi budoucími DC filmy, ale i seriály a animáky. Zároveň také budou úzce spolupracovat s producenty Michaelem De Lucou a Pam Abdy, kteří na celý univerz nějakou dobu dohlíželi po odchodu Hamady.