Režisér Sean Baker především proslul výrobou skromných a lehce komediálních dramat, které nechávají nahlédnout do života zcela normálních lidí. A již brzy nám představí svůj další filmový projekt, který ponese název Red Rocket. V něm herec Simon Rex ztvární postavu jménem Mikey Saber, bývalou porno hvězdu, která se po dlouhé době vrací do svého rodného města v Texasu. To ho ale příliš vřele neuvítá. 

Film nám tak představí uragán příšerných situací, do kterých Mikey po příjezdu domů zaplete. Bude se muset potýkat se svou ženou, se kterou to evidentně nemá ani trochu jednoduché, neúspěšnými pracovními pohovory, plus i bandou násilných mladíků před obchodem s koblihami. Zároveň se ale seznámí se sympatickou a trochu trhlou zrzkou, která si říká Strawberry, s níž naváže romantický vztah. První reakce na film především vychvalují naprosto parádní výkon Simona Rexe, který byl do té doby znám především z druhořadých komedií a parodií. Hlavní role v Red Rocket by tak mohlo být něco, co jeho hereckou kariéru vystřelí do nebes. 

Scénář k filmu si opět vzali na starost režisér Sean Baker a Chris Bergoch, Toto duo stálo i za scénářem k režisérově předchozímu filmu, kterým bylo dojemné drama Florida Projekt. I tento snímek měl za hrdiny postavy, které se nějakým způsobem vymykaly běžným společenským normám. Něco podobného by nás mělo čekat i v Red Rocket, to znamená určitá kombinace komedie a dramatu, ve které se hlavní postavy snaží vyrovnat se svým způsobem života. Ve filmu taktéž uvidíme herce jako Suzanna Son, Brenda Deiss, Ethan Darbone, Brittney Rodriguez a Judy Hill. V kinech se filmu dočkáme 3. 12. 2021.