Po seriálu The Last of Us přichází další adaptace. Sony si vybrala skutečný příběh, kdy se hráč Gran Turisma touží stát profesionálním závodníkem. Ve filmu vystupují David Harbour jako trenér Jack Salter a Orlando Bloom jako marketingový manažer Danny Moore. O režii se postaral zkušený Neill Blomkamp (District 9).

Příběh je založen na známém příběhu Janna Mardenborougha z Velké Británie. Ten si splnil sen a z hráče Gran Turisma se přes GT Academy stal profesionálním závodním jezdcem. Ve filmu si ho zahraje Archie Madekwe (Bídníci). Jeho matku ztvární Geri Halliwell Horner (bývalá členka Spice Girls a manželka šéfa týmu Red Bull Racing v F1) a otce Djimon Hounsou. Zajímavou sestavu doplňuje Darren Barnet (Tenkrát poprvé) jako špičkový jezdec GT Academy, jenž bude ohrožován Jannovým úspěchem.

V pořadí druhém traileru můžeme vidět, jak sen v podobě GT Academy ovlivňuje život Janna, stejně tak dřinu, kterou musejí zájemci podstoupit. Také se přesvědčujeme o tom, že trenér Jack Salter původně mladíkům nevěří, postupně si k nim ale hledá cestu a přesvědčuje se o jejich kvalitách.

Film Gran Turismo bude mít premiéru 11. 8. letošního roku.

TRAILER S ČESKÝM DABINGEM