Studia Roadside Attractions a Lionsgate nám nadělí australský thriller jménem Bring Him to Me, ve kterém se objeví hvězdy jako Sam Neill (Jurský svět: Nadvláda) a Rachel Griffiths (Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny). Na světě máme i oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Příběh se bude točit kolem nepojmenovaného řidiče (Barry Pepper), který už nějaký čas pracuje pro nelítostného mafiánského bosse. Týden po násilné loupeži mu je posléze nařízeno, aby vyzvedl mladého a nic netušícího nového člena zločinecké bandy (Jamie Costa). Toho má dovést na místo, kde na něj na příkaz mafiánského bosse čeká smrt. Řidiče však kvůli tomu začne tížit svědomí. Ale před nimi je ještě dlouhá cesta. 

O režii se postaral Luke Sparke, který má za sebou vcelku bídně hodnocené tituly jako Red Billabong (2016) a Occupation (2018). Scénář si vzal na starost Tom Evans.

Dále se ve snímku objeví herci jako Liam McIntyre, Zac Garred, Allison Frances Boyd, Harley Bronwyn, Jennings Brower, Alex Fleri a Harrison Irvin.

Snímek dorazí na VOD již 23. 2. 2024.