Tento týden začíná Geeked Week, několikadenní akce Netflixu, během které služba představuje své nadcházející filmové a seriálové tituly. Ta hlavní prezentace začne až ve čtvrtek, u nás tedy až v pátek ve dvě ráno, nicméně už teď streamovací platforma sdílí první zajímavé kousky.

Na světě máme první upoutávku na nadcházející druhou řadu animovaného seriálu Castlevania: Nokturno (2023), na kterou se můžete podívat výše.

Těšit se tak můžeme na návrat mnohých postav z první řady, jmenovitě se vrací Richter (Edward Bluemel), Maria (Pixie Davies), Annette (Thuso Mbedu), Edouard (Sydney James Harcourt), and Tera (Nastassja Kinski). Ti všichni prošli po střetnutí s upírskými silami jak fyzickými, tak i emocionálními změnami. 

Ve druhé řadě bude Velká francouzská revoluce zuřit dál, přičemž své zlovolné plány i nadále spřádá mocná upírská královna Erzsebet Báthory (Franka Potente), která chce nastolit vládu věčné noci. Fanoušci se mimo jiné mohou těšit na návrat starého známého Alucarda (James Callis), Drákulova syna, se kterým se dokonce na nějaký čas podíváme do Egypta.

Podle tvůrců se ve druhé řadě také dočkáme té největší a nejšílenější bojové scény z celé Castlevanie. Někdy v následujících měsících by nám měl Netflix nadělit ještě pár plnohodnotných trailerů, které nám toho o ději snad ukážou více.

Seriál vznikl pod taktovkou produkční společnosti Project 51 Productions. Animace mělo opět na starosti studio Powerhouse Animation. Showrunnerem se stal Kevin Kolde, který na původním seriálu Castlevania (2017) pracoval jako jeden z výkonných producentů.

Druhá řada by měla na Netflixu premiérovat někdy během ledna/januára příštího roku.