Studio Passionflix dostojí svému jménu tím, že nám příští rok nadělí romantickou komedii, která ponese název Tangled. Na první teaser trailer se můžete podívat výše. Pozor, neplést si s úspěšným stejnojmenným animákem z roku 2010, který u nás vyšel pod názvem Na vlásku! Hlavní příběh si posvítí na arogantního milionářského playboye jménem Drew Evans (Josh Plasse). Což je chlapík, který si v rámci mezí žije „dokonalým“ životem. Jeho business dohody mu vydělávají pohádkové peníze, přičemž místní newyorkské ženy dokáže dostat do kolem jen pouhým úsměvem. Rozhodně se na první pohled jedná o život, který by mu leckdo záviděl. Tak proč se ale začíná stahovat do svého přepychového bytu, kde se utápí v depresích a mizérii? 

Možná za tím může stát Katherine Brooks (Kathrine Hughes), nová spolupracovnice Drewova otce ve významné bankovní firmě. Ta totiž svodům okouzlujícího Drewa úspěšně odolává. Naneštěstí pro Drewa se ale zdá, že konečně našel ženu, se kterou by chtěl strávit celý život. Jaká to smůla, že se zrovna jedná o někoho, kdo o něj nejeví zájem. Možná to bude i tím, že na pracovním poli jsou Drew a Katherine rivalové. Je tudíž vůbec možné, aby mezi nimi mohl vzniknout milostný vztah? Inu, už jenom z toho principu, že se jedná o romantickou komedii, tak je odpověď asi jasná, ne? 

Film bude vycházet podle stejnojmenné knihy z roku 2013, kterou napsala bestsellerová autorka Emma Chase. O režii se postarala Traci Hays, která má za sebou celou řadu krátkometrážních filmů. Tangled však bude jeden z jejích prvních velkých projektů. Film napsala Mary Pocrnic, která například sepsala scénář k romantickému filmu Gabriel´s Inferno. Oficiální premiéry se dočkáme 3. 2. 2022