Přesně za tři týdny se na Netflixu objeví skvěle vyhlížející animovaný seriál jménem Blue Eye Samurai, ve kterém se s hlavní hrdinkou vydáme na cestu krvavé pomsty. A streamovací služba nám konečně nadělila plnohodnotný trailer, na který se můžete podívat výše.

Troufli bychom si říct, že pokud jste fanoušci netflixovské Castlevanie, tak Blue Eye Samurai by vám mohl sednout. Upoutávka láká na skvěle zanimovanou akci, která se rozhodně nebude štítit pořádných cákanců krve, stejně tak se zdá, že hlavní protagonistka bude muset kromě haldě nepřítel čelit i svým vlastním démonům. Nový trailer nám každopádně poodhalí pár dalších detailů o hlavním příběhu, který se bude odehrávat v Japonsku.

Hlavní hrdinkou se stává mladá žena jménem Mizu (Maya Erskine), která má v plánu pomstít se čtveřici mužů ze západních zemí. Zdá se, že jeden z nich její matku znásilnil, přičemž Mizu se pak stala výsledkem jeho ohavného zločinu. V převleku za muže se proto vydává na nemilosrdnou cestu odplaty, aby všem čtyřem padouchům nadělila bolestivou smrt.

Jednoho z nich ukáže i nejnovější upoutávka, přičemž se zdá, že od žádného Mirka Dušína jednoznačně nepůjde. Modrooká samurajka proto připravuje plán, aby mohl poctít ostří její čepele. Seriál bude mixem 2D a 3D animace, přičemž musíme opět říct, že se na to moc hezky kouká. Snad se tedy máme nač těšit. 

Tvůrcem a hlavním scenáristou se stal na Oscara nominovaný Michael Green, který se podílel na psaní scénáře ke slavným titulům jako Logan: Wolverine (2017) a Blade Runner 2049 (2017). Režii jednotlivých epizod si vzala na starost Jane Wu, který pracovala na animovaných seriálech jako Muži v černém (1997) a Jackie Chan Adventures (2000).

Dále v seriálu uslyšíme hlasy herců jako Randall Park, George Takei, Alain Uy, Cary-Hiroyuki Tagawa, Brenda Song, Darren Barnet, Christine Ko a Masi Oka.

Oficiální premiéra na Netflixu je stanovená na 3. 11. 2023.