Hororových thrillerů o maskovaných vrahounech už máme mraky. A i přestože mnohdy nejsou kdovíjak originální, čas od času mohou být fajn odreagovačkou. Jeden takový ponese název Bloodline Killer, jehož se dočkáme na konci měsíce. V hlavních rolích se nám představí Shawnee Smith (série Saw) a Tyrese Gibson (série Rychle a zběsile). Výše se můžete podívat na oficiální trailer.

Příběh se bude točit kolem Moiry Cole (Smith), jejíž život se začne rozpadat poté, co jejího manžela zavraždí šílený bratranec Lee Morris. Se svými dvěma dospělými syny, které vražda rovněž zasáhla, se tak snaží na předměstí začít nanovo a vést poklidný život. Moira však bolestným vzpomínkám jen tak neunikne, protože její hrozivý příběh byl zadaptován do podoby filmové série jménem The Skulleton. A podle traileru to vypadá, že její bratranec ještě stále neřekl své poslední slovo. 

O režii se postaral Ante Novakovic, který má za sebou například horor Fright Fest (2018) a akčňák Sanctioning Evil (2022). O scénář se postarali bratři Anthony a James Gaudiosovi (The Ghost and the Whale).

Dále se ve snímku objeví herci jako Taryn Manning, Bruce Dern, James Gaudioso, Drew Moerlein, Montanna Gillis, Kresh Novakovic, Sal Rendino a Daniel Cosgrove.

Snímek bude uveden na VOD 26. 4. 2024.