Pokud už jste seriál Parasyte: The Grey zhlédli a máte chuť na nějakou další jihokorejskou podívanou, můžete zkusit dát šanci sérii Blood Free, která nedávno odstartovala na službě Disney+. Výše se můžete podívat na oficiální trailer.

Píše se rok 2025, ve kterém už skutečné zvířecí maso tolik nefrčí. Nyní trhu dominuje biotechnologická společnost jménem BF, která díky své vyspělé technologii poskytuje světu uměle vyrobené maso. Jednou z hlavních postav se stává Yun Jayu (Han Hyo-joo), která BF úspěšně přeměnila na světoznámou společnost, zároveň se tím ale stala terčem výhrůžek smrtí a obtěžování, protože někteří mají o způsobech firmy pochybnosti. Společnost proto najme Woo Chaewoona (Ju Ji-hoon), bývalého bodyguarda, který dostane za úkol Yun chránit. Jeho chování ale začne být po čase podezřelé. 

O režii jednotlivých epizod se postaral Park Chul-Hwan, který také natáčel pro minisérii Grid (2022). Za scénářem stojí Lee Soo-Yeon. Dále v seriálu hrají herci jako Park Ji-Yeon, Lee Hee-joon a Lee Moo-saeng.

Seriál na Disney+ premiéroval minulý týden, venku jsou zatím dvě epizody z deseti.