Před dvěma týdny nám Netflix nadělil první upoutávku na jihokorejský seriál Parasyte: The Grey, hranou adaptaci slavné mangy Parasyte, kterou vytvořil Hitoshi Iwaaki. Nyní se streamovací služba pochlubila plnohodnotným trailerem, který se tentokrát primárně zaměřuje na jednu z hlavních hrdinek. Podívat se na něj můžete výše.

Děj se bude točit kolem mimozemských parazitů, kteří začnou na planetě Zemi nadělávat pořádnou paseku. Pokud se člověku dostanou do hlavy, rázem ho budou moct ovládat a měnit jeho podobu. Hlavní hrdinkou se stává mladá žena jménem Su-in (Jeon So-nee), které sice do mozku jeden z mimozemských organizmů se jménem Heidi vleze také, ale svou lidskost úplně neztratí. Následně se přidává ke speciální skupině jménem Team Gray, která hodlá proti mimozemským vetřelcům bojovat. Su-in ale kvůli svému stavu ve své podstatě nepatří ani i k jedné z bojujících stran.

Ze seriálu by se mohla vyklubat zábavná podívaná, která se doufejme nebude brát až příliš vážně, protože ty oční bulvy u přeměněných ,,nakažených" opravdu vypadají spíše směšně. 

O scénář a režii se postaral Yeon Sang-ho, tvůrce slavného zombie hororu Vlak do Pusanu (2016) a seriálu Peklo (2021). Na scénáři spolu s ním pracoval i Ryoo Yong-Jae (Papírový dům: Korea). V seriálu se objeví herci jako Koo Kyo-hwan, Jeon So-nee, Jung Hyun Lee a další.

Seriál bude na Netflixu premiérovat 5. 4. 2024.