V roce 2018 nám režisér Boots Riley nadělil svou pořádně ulítlou a divnou komediální podívanou Sorry to Bother You, ve které hlavní roli ztvárnil Lakeith Stanfield. Nyní se filmař přesunul do seriálového světa, aby nám nadělil svůj další bizarně vyhlížející projekt. Tím se stane seriál I'm a Virgo, na jehož oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na mladíka z Kalifornie jménem Cootie (Jharrel Jerome), který je zcela normálním a sympatickým teenagerem. Od ostatních se ale jednou zásadní věcí odlišuje. Je to totiž strašný obr, který už jako malé dítě byl větší než oba jeho rodičové. A když vyrostl do puberťáka, rázem se už pro něj dům, ve kterém celý svůj život vyrůstal, stal příliš malým. Jeho rodiče ale mají strach, že pokud ho pustí ven, mohlo by to mít hrozivé následky, protože svět na něj ještě není připraven. Když ale svou masivností začne dům pomalu demolovat, Cootie si umane, že prostě musí zmizet. 

Na Cootieho tak čekají nejrůznější dobrodružství, během kterých zavítá například na párty, demonstrace a do restaurací. Cootie si tak najde nové přátele, se kterými se pokusí trávit co nejlepší čas. Ale samozřejmě všechno nebude pohádkové, protože se určitě najdou jedinci, kteří budou chtít Cootieho výšky využít k vlastním cílům.

A jelikož je to seriál od Bootse Rileyho, tak se můžeme opět těšit na určitou dávku magického realismu, protože podle traileru se zdá, že mnozí lidé si z Cootieho neuvěřitelné výšky příliš nelámou hlavu. Podle upoutávky je také zřejmé, že seriál bude obsahovat další poněkud nadpřirozené prvky, možná také i nějakého superhrdinu, tudíž je zřejmé, že Riley pro nás ukuchtil další řádně bizarní podívanou.

Boots Riley se postaral jak o scénář, tak i o režii jednotlivých epizod.

V seriálu se dále představí herci jako Brett Gray, Aubree Majors, Brooklyn Majors, Elijah Evans, Carmen Ejogo, Diana Lovell, Mike Epps a Robert Longstreet.

Seriál by měl na streamovací službě Amazon Prime Video premiérovat někdy během letoška.