Každý známý superhrdina je jedinečný nejen svými schopnosti, ale také oblekem, který používá při záchraně světa či boji proti zločinu. A to platí i pro marvelovské seskupení Avengers. Co by se však stalo, kdyby samotní hrdinové čelili tak velkému nebezpečí, že to ve své klasické podobě nedokážou zvládnout? Odpověď na tuto otázku se dozvíte v nové grafické pětidílné sérii, která se již brzy objeví v komiksových prodejnách v USA.

Přečtěte si také: Seriál WandaVision na sebe upoutává pozornost v krátkém traileru

Minisérie s názvem Avengers Mech Strike od scénáristy Jeda MacKaye (Black Cat) a kreslíře Carlose Magna (Fantastic Four) představí do světa Avengers úplně nové vynálezy. Hned na začátku komiksu čelí známí superhrdinové obrovskému nebezpečí v podobě obrovského monstra, se kterým si neví rady. A to nesmíme zapomínat na to, že toto monstrum možná není jediné svého druhu.

Tony Stark nechá tedy každému členu skupiny vyrobit jedinečné obrovské mechanické brnění, které by jim v boji mělo pomoct. Na tom by asi nebylo nic zvláštního, kdyby superhrdinové nepřipomínali Transformery zkřížené s Power Rangers.

Design samotných brnění navíc designem většinou připomíná samotného hrdinu. Hulkovo brnění je tedy zelené s fialovou barvu v místě kalhot a obrovskými pěstmi. Thor má na jedné ruce obrovské kladivo. Kapitán Amerika vypadá jak Optimus Prime se štítem. No, celé je to prostě zvláštní, ale my věříme, že si tato krátká komiksová série najde své fanoušky.

První číslo série Avengers Mech Strike by mělo vydavatelství Marvel Comics vydat již 3. února/februára 2021 ve fyzické i digitální verzi.