Za necelý měsíc uvede studio Saban Films nízkorozpočtový a snad i náležitě napínavý skotský thriller jménem Betrayal, ve kterém jednu z hlavních rolí ztvární Daniel Portman, představitel Podricka ze Hry o trůny (2011). Zmíněné studio už vydalo oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na tři dospělé bratry, kteří během lovu v odlehlých lesích zabijí svého krutého a násilnického otce. Když pak po sobě zametou stopy, jednu chvíli to vypadá, že bude vše v pořádku. Jakmile se ale vrátí k otcově mělkému hrobu, aby z jeho mrtvoly sebraly klíč k sejfu, s hrůzou zjistí, že místo něho v hrobě leží zabitý jelen. Celá situace je nutí zpochybňovat vzájemnou loajalitu, následně nastupuje strach a paranoia, která pro ně bude mít náležitě ničivé následky. 

O scénář a režii se postaral Rodger Griffiths, pro něhož bude film celovečerním režijním debutem. Spolu s ním na scénáři pracoval ještě Robert Drummond (McDonald & Dodds).

Dále se ve snímku objeví herci jako Brian Vernel, Paul Higgins, James Harkness, Joanne Thomson, Calum Ross a Anita Vettesse.

Film bude uveden na VOD 6. 9. 2024.