Pokud jste milovníci módy a francouzské kinematografie, tak můžete na službě Disney+ dát šanci chystanému seriálu jménem Becoming Karl Lagerfeld. Jak už je z názvu zřejmé, série se zaměří na jednoho z nejvlivnějších a nejuznávanějších módních návrhářů historie, který zemřel v roce 2019 ve věku 85 let. Na světě už máme i oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Příběh by nás měl zavést do roku 1972, to znamená do doby, kdy osmatřicetiletý Karl Lagerfeld (Daniel Brühl) ještě není příliš známý a nemá svůj ikonický účes. Následně potkává výrazně mladšího dandyho jménem Jacques de Bascher (Théodore Pellerin), do něhož se posléze i zakouká. Nicméně De Bascherovým přítelem byl Yves Saint Laurent (Arnaud Valois), módní génius a legenda haute couture, který se pro Lagerfelda stane rivalem. 

Tvůrkyní a hlavní scenáristkou se stala Isaure Pisani-Ferry (Upíři), která seriál povede ještě spolu s Jennifer Have (Vraždy podle Agathy Christie). O režii jednotlivých epizod se postarali Audrey Estrougo a Jérôme Salle.

Dále se můžeme těšit na herce jako Agnès Jaoui, Alex Lutz, Julia Faure a Jeanne Damas.

Na Disney+ od 7. 6. 2024.