Youtubový kánál Bat in the Sun pravděpodobně nejvíce proslul svojí sérií Super Power Beat Down. V ní spolu bojují akční hrdinové napříč univerzy a pouze fanoušci rozhodují, kdo ze dvou bojovníků vyhraje. Tato videa jsou na tak vysoké úrovni, že byla nominována na ceny za nejlepší choreografii a vizuální efekty. V roce 2015 získali ocenění za nejlepší internetovou sérii. Tvůrcům se však podařilo svoji tvorbu posunout na nový level kraťasem Batman: Dying Is Easy.

SPBD: Black Widow Winter Soldier VS Nightwing Black Canary
Přečtěte si také: Joker od DC jako žena? Ano!

Film debutoval minulý rok na crowdfunding platformě IndieGoGo a nyní se dostal na YouTube, takže si ho můžeme všichni zadarmo vychutnat. Na režisérskou stoličku se posadil Aaron Schoenke a zároveň se stihl pohybovat před kamerou, kde si střihl roli Jokera. Kevin Porter se na kanále vrátil ke své roli Batmana. Film je ještě k tomu napěchovaný spoustou cameí, která potěší každého fanouška DC univerza.

Film se soustředí na to, co dělá Temného rytíře skvělým už od Nolanovy trilogie A je vidět, že se film velmi inspiroval. Střet mezi Batmanem a Jokerem neprobíhá ani tak fyzickým střetem, ale chytrými dialogy, které dokazují, že jsou tyto postavy i po tolika letech stále aktuální. Po vizuální stránce se film významně inspiroval především klasickými filmy z devadesátých let a dark deco architekturou animovaného Batmana z roku 1992.

BLACK WIDOW vs BLACK CANARY - Super Power Beat Down (Episode 26)

Aaron Schoenke a talentovaní lidi kolem něj jsou především fanoušci a to jde vidět i na jejich tvorbě. Pokud jste tedy fanouškové komiksů (DC nebo Marvelu), rozhodně se podívejte na některá jejich videa. Hlavně ale na toho Batmana.