Po nástupu společnosti Warner Bros Discovery mohou fanoušci očekávat nejrůznější změny v DCEU. Jak už to tak bývá, tyto změny se pravděpodobně dotknou i připravovaných filmů, které jsou již ve výrobě. Nová zpráva například naznačuje, že do kin by se nyní mohl dostat připravovaný film Batgirl. Jak fanoušci vědí, film měl být původně uveden přímo na HBO Max, ale to by se mohlo brzy změnit.

Tuto zprávu přinesl server Puck, který si všiml, že podobný DCEU film s názvem Blue Beetle, jenž měl původně přijít na HBO Max, byl přeložen do kin. Zdá se, že Warner Bros. opět vnímá kina jako výnosný zdroj příjmů. Batgirl byla původně oznámena v době, kdy pandemie zavírala kina nalevo i napravo. V důsledku toho se zdálo být dobrým nápadem přidat na HBO Max nějaký exkluzivní a lákavý obsah. Ale nyní, když blockbustery jako Batman vydělávají v pokladnách kin stovky milionů, se zdá, že Warner Bros. chce ve své úspěšnosti pokračovat.

Koneckonců, i tak se společnosti podařilo vypustit film The Batman na HBO Max pouhých 45 dní po jeho uvedení do kin. Zdá se tedy, že tato strategie postupného vydávání je tou správnou cestou. Warneři by mohli být schopni uvést Batgirl do kin, držet se standardů nastavených předchozími filmy DCEU, přičemž ve výsledku tak mohou vydělat několik set milionů. Pak, nedlouho po exkluzivním kinovém okně, by mohli film umístit na HBO Max. Samozřejmě není tato teorie dosud oficiálně potvrzena, ale zatím se to zdá jako pravděpodobná možnost.

Přečtěte si také: Knox Goes Away: Michael Keaton se stává profesionálním zabijákem, který se potýká s demencí

Každopádně fanoušci mohou zůstat naladěni na další novinky o Batgirl, které se na Nerdfixu objeví, jakmile je budeme mít k dispozici. Film bude pro DCEU tak jako tak velmi důležitý, Michael Keaton si v něm zopakuje svou roli Batmana. Samozřejmě za předpokladu, že se Warner Bros. rozhodne, že chce film uvést do kin, pak je možné, že bude brzy oznámen odklad.

Dle oficiálních informací by Batgirl měla mít premiéru někdy koncem tohoto roku na HBO Max. Jestli tomu tak skutečně bude, se dozvíme později.