Freya Allan, představitelka Ciri ze seriálového Zaklínače, se objeví v hlavní roli v nadcházejícím hororu jménem Baghead, na jehož oficiální trailer se můžete podívat výše.

Herečka si zahraje truchlící dceru, která po svém otci zdědí jeho hospodu. Má to však jeden háček. Její otec ještě před smrtí nahrál videokazetu, skrze kterou odhalil, že ve sklepě hospody se ukrývá strašlivá entita, jež se za žádných okolností nesmí nikdy dostat ven. Onou entitou je jakýsi tajemný netvor, který dokáže měnit podobu v různé zemřelé, s nimiž si lze následně promluvit. Samozřejmě to ale bude mít velice neblahé následky. A jak je z traileru vidno, věci se mladé ženě krapet vymknou z rukou.

Očekávat tak zřejmě můžeme hrůznou podívanou, která bude vyloženě přecpaná nejrůznějšími lekačkami. Pokud je to tudíž váš šálek kávy, můžete dát filmu šanci. 

Snímek bude vycházet ze stejnojmenného krátkometrážního filmu z roku 2017, o který se postaral Alberto Corredor. Nadcházející verze tak bude jeho celovečerním debutem. O scénář se postarali Bryce McGuire a Christina Pamies.

Dále se ve snímku objeví herci jako Peter Mullan, Saffron Burrows, Ned Dennehy, Jeremy Irvine, Julika Jenkins, Svenja Jung a Ruby Barker.

Hororu bychom se měli dočkat někdy během ledna příštího roku.