Byl zveřejněn první oficiální trailer k chystanému seriálu Ms. Marvel, tudíž s ním se objevily i reakce z řad fanoušků. Tyto reakce jsou však mnohdy negativní. Fanouškům se totiž nelíbí vcelku zásadní změna v superschopnostech Kamaly Khan (Iman Vellani). Komiksová verze slečny Marvel má schopnost pružně natahovat končetiny jako Reed Richards ze seriálu Fantastická čtyřka. V seriálu Disney Plus se však zdá, že postava získala více schopností ve stylu Green Lanterna. Ve své nynější podobě Ms. Marvel totiž místo natahování končetin vytváří jakousi vesmírnou hmotu.

Přečtěte si také: 7 zbytečných pokračování Disney filmů

Je známé, že MCU se často odchyluje od komiksových předloh, přičemž mnohé z těchto odchylek jsou použity proto, aby byly postavy pro svou filmovou podobu přijatelnější. Je také pravděpodobné, že v Marvelu nechtěli, aby se Ms. Marvel příliš podobala panu Fantastic. V každém případě se zdá, že právě v době, kdy je MCU většinou stále více a více věrné komiksům, byl tento krok pro fanoušky považován za příliš razantní.

Bude zajímavé sledovat, jak se k reakcím Marvel postaví, pokud tedy vůbec. Zdá se ale nepravděpodobné, že by se s tím ještě dalo něco dělat. Vezmeme-li tedy v úvahu, že seriál je již natočen a připraven k premiéře letos v létě. Fanoušci se navíc dočkají návratu Kamaly Khan v nadcházejícím filmu The Marvels. Je ale možné, že si fanoušci na novou slečnu Marvel a její nové superschopnosti nakonec zvyknou. Samozřejmě se může ale také stát, že ohlasy budou ještě horší. Na konečný ortel si budeme muset počkat.

Seriál Ms. Marvel bude mít premiéru na streamovací službě Disney Plus 8. 6. 2022. Jak změna superschopností hrdinky zapůsobila na vás? Souhlasíte s výše uvedenými názory fanoušků?