Amazon MGM Studios přináší zbrusu nový akční komediální film Jackpot! od režiséra Paula Feiga. Příběh se odehrává v Los Angeles v roce 2030 a sleduje Katie (Awkwafina, která je dnes vlastně už taky úplně všude), začínající herečku, která vyhrála v obrovské multimiliardové loterii. V čem je háček? Výhru si musí vyzvednout do západu slunce.

Netuší ale, že v Kalifornii mají ostatní obyvatelé možnost zabít vítěze a legálně si nárokovat jeho výhru. Na pomoc jí přichází amatérský ochránce vítězů loterie Noel Cassidy (John Cena, který byl úplně všude ještě než to bylo cool), který dostane část peněz, pokud Katie přežije.

Ve filmu se objeví i Simu Liu, který se s Awkwafinou objevil ve filmu Shang-Chi a legenda o deseti prstenech. Hrát bude konkurenčního ochránce vítězů Louise Lewise, majitele největší protekční agentury v L.A.

Také zde hrají Ayden Mayeri, Donald Elise Watkins, Sam Asghari a Murray Hill. Scénář napsal Rob Yescomb, který má na svém kontě spíše videoherní tituly jako The Twilight Zone VR, Arizona Sunshine 2, The Invisible Hours, The Division, Rambo: The Video Game nebo Crysis 3. V roce 2021 napsal také scénář k akčnímu sci-fi Za čárou od Netflixu.

Film bude mít premiéru na Amazon Prime Video 15. srpna.