Už zítra, tedy 22. února, se na Netflixu objeví hraný seriál Avatar: Legenda o Aangovi, který bude vycházet ze stejnojmenné animované série z roku 2005. Streamovací služba se proto rozhodla fanouškům nadělit finální trailer, který si můžete pustit výše.

Opět to nevypadá vůbec špatně, ovšem zrovna u adaptací Netflixu musí člověk být s nějakou natěšeností obzvlášť opatrný. Hlavním hrdinou se tak opět stane chlapec jménem Aang (Gordon Cormier), jehož osudem jakožto příštího Avatara je ovládnout všechny čtyři elementy, tedy vodu, oheň, zemi a vzduch, aby mohl obnovit rovnováhu ve světě, jenž ohrožují síly Ohnivého národu. Na velkolepé dobrodružství se spolu s ním vydají i jeho parťáci Katara (Kiawentiio) a Sokka (Ian Ousley).

Veškeré upoutávky sice byly slušné, ale stále je zde onen strašák v podobě faktu, že tvůrci původní animované série se od hraného remaku distancovali, protože se jim vize Netflixu nezamlouvala. Ale uvidíme, třeba se i tak dočkáme důstojné předělávky. 

Showrunnerem a hlavním scenáristou je Albert Kim, který psal scénáře pro seriály Dokonalý podraz (2008), Nikita (2010) a Ospalá díra (2013).

O režii jednotlivých epizod se postarali Michael Goi (Megan is Missing), Roseanne Liang (Stín v oblacích), Jabbar Raisani (Outpost 37) a Jet Wilkinson (The Punisher).

Dále hrají Daniel Dae Kim, Ken Leung, Tamlyn Tomita, Paul Sun-Hyung Lee, Yvonne Chapman, Elizabeth Yu, James Sie, Maria Zhang, Casey Camp-Horinek, Kay Siu Lim, Dallas Liu, George Takei, C.S. Lee a Amber Midthunder.