Už za tři týdny se na Netflixu objeví nová sci-fi událost jménem Atlas, ve které si hlavní hrdinku zahraje Jennifer Lopez. Film asi nebude vyloženě žádným veledílem, ale na nějaký ten klidný sobotní večer, během něhož dostanete chuť na něco nenáročného, by to mohla být ideální podívaná. Venku máme každopádně novou upoutávku, na kterou se můžete podívat výše.

Ta se tentokrát zaměřuje především na interakce mezi hlavní hrdinkou Atlas (Lopez) a počítačovým programem jménem Smith (Gregory James Cohan), který se stane jejím parťákem během náročné a nebezpečné cesty k záchrannému modulu. Atlas však chová zášť vůči umělé inteligenci , ovšem pokud bude chtít přežít, bude se muset naučit jedné věřit. Primárním antagonistou se zřejmě stane vzbouřený robot Harlan (Simu Liu), který se domnívá, že zkáza lidstva je jediný způsob, jak ukončit válku. Ale moc by nás nepřekvapilo, kdyby film v jistý moment odhalil, že Harlan je ve skutečnosti nepochopený dobrák. 

O režii se postaral Brad Peyton, který je zodpovědný za akční tituly jako San Andreas (2015) a Rampage Ničitelé (2018). Scénář zpracoval Aron Eli Coleite (Hrdinové), pro něhož bude snímek celovečerním debutem.

Dále hrají Lana Parrilla, Sterling K. Brown, Briella Guiza, Paul Ganus, Charlie Hewson a Abraham Popoola.

Snímek bude na Netflixu uveden 24. 5. 2024.