Není tomu tak dávno, co bylo oficiálně potvrzeno, že druhá série Arcane vyjde právě v roce 2024. Nyní konečně víme, že ony spekulace, které visely ve vzduchu už od září loňského roku, jsou pravdivé. Druhé série Arcane se skutečně dočkáme v listopadu. V jaké formě zatím ale netušíme, jedno je ovšem jisté. Příští mistrovství v League of Legends bude opět velmi ostře sledovanou událostí.

S odhalením přibližného data vydání se ale váže ukázka, kterou si můžete pustit výše. Sice z ní toho mnoho nevyčteme, ale už teď je naprosto zcela jasné, že velkou část slávy druhé série si vezme Warwick, běsnící hněv Zaunu.

Samotný původ Warwicka dle League of Legends si můžete přečíst zde. Co je ovšem důležité, tak jeho stvořitelem je Singed. Děsivý vědátor, který touží vytvořit zcela nemožné. A právě jeho vidíme v ukázce ve svém doupěti, nelidským vybavením a „pokusným králíkem“. Postava visící na řetězech sice neodhalila svou identitu, ale podle některých debat a domněnek by se mohlo jednat o Vandera. Nevlastního otce Jinx a Vi. Koneckonců minimálně ten fyzický vzhled by docela odpovídal.

Lehce tomu nasvědčuje i trailer, který dostal Warwick při vydání do hry na Wild Riftu. Vander vždy dělal vše pro svůj lid. Což v trochu ostřejším slova smyslu dělá i Warwick. Ačkoliv je jeho mysl roztříštěna, pohlcená a zdemolovaná, jde výhradně po psancích a gangsterech, kteří si ušpinili ruce. Lidi, kteří se snaží žít relativně poctivý život, nechává být.

Bohužel to jsou zhruba veškeré informace, které ohledně Arcane prozatím máme. Vývojáři z Riotu se ve videu výše podělili o mnoho dalších novinek. Připomněli několik změn, které se během následující sezóny uskuteční, pokusí se zlepšit systém rankedů, aby se zabránilo nechtěnému míchání hráčů na různých úrovní, přinesou předělání šampiona Skarnera a z Arcane přijde do světa League of Legends Ambessa, matka Mel Medardy. Tedy až v roce 2025, ale i tak se jedná o majestátní přírůstek.

Vylepšení se také dočká Shyvana a na pozici ADC nastoupí malé roztomilé dračí mládě Smolder. Dočkáme se i nových herních módů a rozšířené Arény. Dále se bude zlepšovat ne moc populární anti-cheat Vanguard, zároveň se pracuje na boji proti botům, cheaterům, skriptům a dalším způsobům, jak si ulehčit hraní.

Pokud jste mimochodem ještě neměli šanci zhlédnout Arcane, tak vám tuhle sérii vřele doporučujeme. A pokud vás ani to nepřesvědčí, můžete se podívat na naší recenzi. A co na to říká člověk, který je absolutně LoLkem nepolíbený.