Namakaný vlasatý hrdina, který se může chlubit jedním z nejvýdělečnějších filmů novodobého DC univerza, změnil svůj styl oblékání. Zatímco v prvním díle se jeho oblek vyznačoval kombinací zelené a zlaté z původních komiksových předloh, v nadcházejícím pokračování bude jeho image více batmanovská. Představitel Jason Momoa se tím pochlubil na svém Instagramu, kam pro porovnání přihodil i svůj původní oblek z prvního dílu. 

Pokud vám hruď na novém obleku krapet připomíná éru Batmanů od Joela Schumachera, tak nejste sami. Ale zaplať pánbůh, zde žádné umělé bradavky tentokrát nejsou. Zároveň je ale i trochu podobný Supermanově obleku z Ligy spravedlnosti Zacka Snydera, což už je rozhodně větší kompliment. Údajně se bude jednat o kamuflážní oděv, který je vhodný především pro akce zahrnující kradmost a utajení. V kombinaci s hercovým charismatem musím upřímně říct, že kdyby tento oblek vyměnil za ten svůj původní už natrvalo, ta bych se vůbec nezlobil. I přestože ona zlato-zelená je pro něj charakteristická, ona třpytivě-černá má větší styl. 

Budoucí pokračování ponese název Aquaman and the Lost Kingdom. Chopil se ho opět nadaný James Wan, ten si tím dává voraz od hororového žánru, který je jeho skutečnou vášní. Ve filmu mimo jiné uvidíme staré známé představitele z předešlého dílu, například Patricka Wilsona, který si opět zahraje Aquamanova nevlastního bratra Orma, a se vší pravděpodobností i Amber Heard v roli Mery. Dočkat bychom se také měli padoucha Black Manta, kterého opět ztvární Yahya Abdul-Mateen II

Pokračování by se mělo zaměřit na průzkum sedmého a posledního království hlubin, které bylo zmíněno už v prvním díle. Premiéry se dočkáme 15.12. 2022. Těšíte se?