Ještě před několika lety by nám představa, že z nějakého důvodu budeme muset zůstat uvnitř našich domovů, přišla neuvěřitelná, ale pak samozřejmě v plné míře udeřila pandemie koronaviru. Daleko horší to ale budou mít hrdinové v nadcházejícím sci-fi thrilleru Zero Contact, na jehož oficiální trailer se můžete podívat výše. Upoutávka nám tak představí excentrického miliardáře Finleyho Harta (Anthony Hopkins), který před svou smrtí zanechal svému synovi a čtyřem dalším lidem řadu zpráv. Hart tak následně odhalí, že pouze oni mohou odvrátit nadcházející katastrofu, která může zničit veškerý život na Zemi. Taktéž odhalí, že jeho smrt má účel. Bude totiž součástí jakéhosi plánu, který se záchranou světa úzce souvisí. 

Děj se navíc odehrává v době, kdy je celé lidstvo v téměř kompletní izolaci. Trailer také odhaluje, že i když hlavní postavy „uvízly“ v pohodlí svých domovů, tak brzy vyjde najevo, že nejsou zdaleka v bezpečí. Půjdou po nich totiž neznámí maskovaní jedinci, jejichž cílem je patrně onen Hartův plán odvrátit. Ale z jakého důvodu? Ještě horší ale bude fakt, že začnou ztrácet přehled o realitě. V příběhu bude totiž nějakým způsobem hrát roli cestování v čase, tudíž hrdinové nebudou schopni porozumět určitým změnám, ke kterým znenadání v jejich životě dojde. Jak je navíc z traileru patrné, většina filmového děje bude odvyprávěna prostřednictvím obrazovek notebooků, počítačů, telefonů a kamer. Tudíž nás možná čeká určitý mix filmů Pátrání a Paranormal Activity.

O režii snímku se postaral Rick Dugdale, který už s Hopkinsem například natočil thriller Pojď se mnou z roku 2015. Scénář si zas vzal na starost Cam Cannon. Ve filmu se dočkáme herců jako Tuva Novotny, Adrian Holmes, Aleks Paunovic, Chris Brochu, Rukiya Bernard, Lilly Krug a Veronica Ferres.

Oficiální premiéra je stanovená na 27. 5. 2022.