Že by nějaká potrhlá MCU parodie? Nikoliv, pouze seriál jménem Cvokař od vedle od Apple TV, ve kterém ztvární hlavní role Paul Rudd (Ant-Man) a komediant Will Ferrell (Vánoční skřítek). Seriál je založený na stejnojmenném dokumentárním podcastu, ve kterém vystupují dvě postavy. Manipulativní psychiatr Isaac Herschkopf (Paul Rudd), který se ujme Martina Markowitze (Will Ferrell), ředitele jisté oděvní firmy. Zdánlivě nevinný vztah a spolupráce však pomalu přeroste v hrozivé vykořisťování. 

V seriálové adaptaci se tak dočkáme doktorova manipulativního chování, které potrvá celá léta. Budeme tak svědky toho, jak Isaac zarývá své drápy stále hlouběji a hlouběji nejen do Martinova pracovního života, ale i do toho osobního. Ale zatímco Martin se může zdát proti doktorovým praktikám bezbranný, jeho sestra Phyllis (Kathryn Hahn) už bude zcela jiným případem. O režii se postaral Michael Showalter, jehož tvorba se především skládá ze skromných a milých komedií. Asi jeho nejznámější film je ale snímek Pěkně blbě z roku 2017, který dokonce získal i jednu oscarovou nominaci. Scénář si vzala na starost Georgia Prichett, jejíž tvorbu může divák zaznamenat především v seriálovém odvětví. Je tak spoluautorkou ke scénářům k seriálům jako Boj o moc, Viceprezidnt(ka) a Avenue 5. To jsou všechno poměrně úspěšné a povedené seriály, tak snad bude nadcházející cvokařský kousek kvalitní a zábavnou podívanou. 

Paul Rudd i Will Ferrell se ujmou jak hlavních rolí, tak i otěží výkonných producentů. Bude to podruhé, co spolu herci takto úzce spolupracují, naposledy to bylo ve filmu Zprávař: Příběh Rona Burgundyho, ze kterého pochází onen populární meme obrázek ,,Well that ecalated quickly“. Na Apple TV+ se seriálu dočkáme 12. 11. 2021.