Příští měsíc se fanoušci udatných želv mohou těšit na animovaný seriál Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles, pokračování úspěšného snímku Želvy Ninja: Mutantí chaos (2023). Na scénu se tak vrací čtveřice Michelangelo (Shamon Brown Jr.), Donatello (Micah Abbey), Raphael (Brady Noon) a Leonardo (Nicolas Cantu), kterým opět propůjčili hlasy herci z předešlého filmu. Stejně tak můžeme počítat i s návratem April O'Neil (Ayo Edebiri).

Obsazení seriálu se nyní rozšiřuje, přičemž na palubě nově máme docela známá jména. K seriálu se tak připojili Timothy Olyphant (Mandalorian), Danny Trejo (Machete), Christopher Mintz-Plasse (Nadějná mladá žena) a Jillian Bell (Vražda v Paříži).

Olyphant ztvární mutantí zlatou rybku jménem Goldfin, Trejo zas postavu jménem Mustang Sally, Mintz-Plasse si zahraje mutantího tučňáka Pigeona Petea a Bell propůjčí hlas zmutovanému úhořovi jménem Lee the Eel. 

Dále se také vrací několik starých známých z výše zmíněného filmu. Jmenovitě Rose Byrne (Insidious: Červené dveře) jako Leatherhead, Natasia Demetriou (Orion a tma) jako Wingnut a Post Malone (Hrozba smrti) jako Ray Fillet.

Z traileru to vypadá, že udané želvy budou tentokrát muset čelit geniální vynálezkyni jménem Bishop (Alanna Ubach), která se domnívá, že mutanti jsou největším nebezpečím pro lidstvo, proto musí být všichni zničeni. A platí to samozřejmě i pro naše želví hrdiny.

Dále se nám ještě představí Pete Davidson (Peníze těch tupců) jako Rod, líný mladík z bohaté rodiny, který mutanty miluje natolik, že udělá vše, co je v jeho silách, aby se jedním stal. 

Showrunnery a hlavními scenáristy se stali Christopher Yost a Alan Wan, kteří už se ve světě slavné želví čtveřice pohybují nějaký ten pátek. Oba dva například psali epizody pro sérii Želvy Ninja z roku 2012, která vyprodukovala až pět sezón. Yost se také podílel na tvorbě scénáře k marvelovkám Thor: Temný svět (2013) a Thor: Ragnarok (2017). Alan Wan zas natočil pár epizod pro animovanou sérii Star Trek - Fenomén (2021).

Seriál bude premiérovat na službě Paramount+ 9. 8. 2024, u nás by ho mohl uvést SkyShowtime.