V roce 2016 jsme se dočkali animáku Buchty a klobásy, ke kterému byste však malé děti raději pouštět neměli. A pokud vás mrzí, že jsme se nikdy nedočkali plnohodnotného druhého dílu, máme pro vás báječnou zprávu.

Herec Seth Rogen, který byl zároveň jedním z hlavních tvůrců filmu, nedávno na svém Twitteru oznámil, že se dočkáme seriálového spin-offu, který ponese název Sausage Party: Foodtopia. Na jeho příspěvek se tak můžete podívat níže. Seriál bude premiérovat na Amazonu, přičemž bychom se ho měli dočkat někdy v roce 2024. Rogen tak na seriálu pracuje spolu s Evanem Goldbergem, který byl jedním ze scenáristů původního filmu. Pro Variety tak oba sdělili následující:

,,Filmy bývaly nadřazenější uměleckou formou než seriály, přičemž my jsme s naším pozoruhodným filmovým dílem Buchty a klobásy pokorně dosáhli vrcholu. Ale teď, když je film úplně mrtvý a seriály jsou králové zábavy, jsme se rozhodli pokračovat v epických dobrodružstvích našeho kuchařského štábu skrze brzy legendární televizní mistrovské dílo Sausage Party: Foodtopia. Bude to mít srdce, zdvojnásobenou míru slovních hříček a trojnásobnou míru sexu mezi jídlem. Jinými slovy je to přesně to, co svět právě teď potřebuje."

Na připravovaný seriál se těší i představitelé Amazonu. Vernon Sanders, šéf globální televize Amazon Studios, tak nedávno prohlásil následující:

,,Původní Buchty a klobásy byly neuvěřitelně veselým, pobuřujícím, jedinečným vstupem do světa animace. Jsme nadšeni, že můžeme znovu spolupracovat se Sethem, Evanem a jejich týmem v Point Grey a také s našimi partnery v Annapurna Television a Sony Pictures Television, aby nabídli nový pohled na tento svět, který bude živě přiveden k životu našim globálním zákazníkům Prime Video.“

Hlavní dějství filmu se zatím drží pod pokličkou, ale můžeme počítat s tím, že se vrátí několik starých známých z filmu. Vrátí se nám tak herci jako například Kristen Wiig, Michael Cera, David Krumholtz a Edward Norton. Dále uslyšíme hlasy herců jako Will Forte, Sam Richardson, Natasha Rothwell a Yassir Lester.

Showrunnery celého seriálu se stanou Kyle Hunter a Ariel Shaffir, kteří také oba pracovali na scénáři k filmové verzi z roku 2016. Oba dva taktéž pracovali na dobrodružné sci-fi jménem Future Man, která vyšla v roce 2017.

O režii určitých epizod se postará Conrad Vernon, který spolu s Gregem Tiernanem natočil filmovou verzi.

Zkrátka a dobře, vrací se prostě skoro celá parta.