Herečka z filmu Aquaman Amber Heard nedávno prohrála soudní spor mezi ní a bývalým manželem, tedy hercem Johnnym Deppem. Oba se navzájem obviňovali z domácího násilí. Porota po vyslechnutí jednotlivých výpovědí rozhodla o nevině Johnnyho Deppa a Amber Heard je nucena uhradit herci nemalou pokutu za pomluvu a pošpinění Deppova jména a kariéry. Nyní se však zdá, že to v nedávném rozhovoru udělala podruhé.

Rozhovor se uskutečnil pro pořad NBC News, v němž Savannah Guthrie diskutovala s Amber Heardovou o výsledku soudního procesu, který se stal obrovskou internetovou senzací. Podle tvrzení má Amber Heard své vlastní důvody, proč prohrála. Naznačuje však také, že není jedinou ženou, kterou Johnny Depp zneužil.

Moderátorka rozhovoru Savannah Guthrie se Amber Heardové zeptala, proč je náhodou jedinou osobou, která obvinila Johnnyho Deppa z domácího násilí. Právě odpověď Amber Heardové mohla Johnnyho Deppa opět očernit.

Herečka odpověděla: 

„Podívejte se, co se stalo mně, když jsem se přihlásila, že?“.

To je jistě zajímavá odpověď, která by mohla přinést další nešvary mezi bývalé manžele. Zatímco mnozí diváci měli pocit, že právní debakl mezi Johnnym Deppem a Amber Heard skončí posledním soudním případem, zdá se, že tomu tak není. Amber Heard se nejen hodlá proti rozsudku odvolat, ale zjevně má v plánu pokusit se mezitím co nejvíce mluvit o svých pocitech s médii. Ale vzhledem k tomu, jak se veřejné mínění většinou přiklonilo na stranu Johnnyho Deppa, není jasné, nakolik ji lidé budou poslouchat.

Přečtěte si také: Aquaman a ztracené království: Nový trailer odhaluje hlavní hrozbu pro podmořskou říši

Amber Heard je stále spojena s rolí ve filmu Aquaman ant the Lost Kingdom. Přes mnohé zvěsti o kompletním vyškrtnutí herečky však Warner Bros. ohlásilo, že Amber Heard ve snímku zůstane. Její role je však velmi omezena, což však podle Warner Bros. není zapříčiněno soudním procesem, ale s myšlenkou celého snímku, který se má zaměřit na vztah Aquamana (Jason Momoa) a jeho nevlastního bratra Orma (Patrick Wilson).