Téměř před měsícem se nám na službě Amazon Prime Video rozjel seriál Gen V, spin-off k dospělácké superhrdinské sérii The Boys (Banda). A i přestože ještě seriál nedojel do svého konce, Amazon už mu odsouhlasil druhou řadu. Zdá se, že seriál naplnil očekávaní společnosti, na Gen V se valí především pozitivní reakce, přičemž i se sledovaností to není vůbec špatné.

Producent Vernon Sanders odhalil, že seriál se v žebříčku sledovanosti umístil na prvním místě ve více než 130 zemích. Kromě tvůrců spin-offu je z této novinky nadšený i Eric Kripke, jeden z showrunnerů původních The Boys, který na Gen V dohlížel jako výkonný producent. Ten zároveň odhal, že scenáristé už začali na druhé řadě pracovat. 

Druhá sezóna by podle všeho měla být další náležitě drsnou, vtipnou a krvavou podívanou pro dospělé, která bude mít na The Boys ještě větší vazby. V rámci toho leze očekávat, že ve druhé řadě uvidíme další známé postavy. Vzhledem k tomu, že první sezóna Gen V ještě stále není u konce, tak lze zatím těžko predikovat, o čem přesně vlastně druhá řada bude.

Lze ale očekávat, že primární postavou bude i nadále Marie Moreau (Jaz Sinclair), která na Univerzitě Godolkin, kolem níž se celý spin-off odehrává, nastoupí do druhého ročníku. Další informace se k nám dostanou snad až poté, co první sezóna dojede. Poslední epizoda bude mít premiéru 3. listopadu. 

Hlavními tvůrci a scenáristy Gen V jsou Tara Butters, Michele Fazekas a Craig Rosenberg, který napsal i pár epizod pro první dvě řady původního seriálu.

Dále se v seriálu představili herci jako Sean Patrick Thomas, Shelley Conn, Alexander Calvert, Maddie Phillips, Lizze Broadway a Alexandra Castillo.

Koukáte se na Gen V? Co na seriál říkáte?