Už za měsíc se na službě Prime Video objeví čtvrtá sezóna seriálu The Boys (Banda), která se nedávno pochlubila novým trailerem. A i přestože nová superhrdinská jízda pro dospělé publikum ještě nevyšla, Amazon už dal oficiálně zelenou také páté řadě. O té už každopádně mluvil i sám showrunner Eric Kripke, takže žádné velké překvapení to vlastně ani není. Vernon Sanders, šéf seriálové divize pro Amazon MGM Studios, uvedl následující:

,,Na tuto sérii, ze které se zrodila globální franšíza, jsme hrdí. A jsme také nadšení, že Eric Kripke a jeho tvůrčí tým mají pro všechny věrné fanoušky další poutavé příběhy.“

Zda bude chystaná pátá řada poslední, momentálně není známo, ale zatím to tak nevypadá. Seriál si ale i nadále udržuje skvělou kvalitu, takže zatím si stěžovat nemůžeme. 

Co se chystané čtvrté řady týče, těšit se můžeme na návrat Billyho Butchera (Karl Urban) a jeho bandy, do níž patří Hughie (Jack Quaid), Mother’s Milk (Laz Alonso), Frenchie (Tomer Capone), Kimiko (Karen Fukuhara) a nyní i Starlight (Erin Moriarty).

Ze záporáků se vrátí samozřejmě starý dobrý Homelander (Antony Starr), přičemž další nebezpečnou hráčkou bude i Victoria Neuman (Claudia Doumit).

Co se nováčků týče, ve čtvrté řadě se nám představí ještě Joe Kessler (Jeffrey Dean Morgan), nový spojenec pro naši bandu, a poté ještě superhrdinky Firecracker (Valorie Curry) a Sister Sage (Susan Heyward).

Dále se vrací Chace Crawford jako The Deep, Jessie T. Usher jako A-Train, Colby Minifie jako Ashley Barrett a Nathan Mitchell jako nový Black Noir.

Čtvrtá řada bude na službě Prime Video premiérovat 13. 6. 2024.