Začněte otvírat šampaňské, protože talentovaný britský režisér Matthew Vaughn nám po dlouhých 12 letech konečně nadělí snímek, který nebude dalším dílem Kingsmanů. Těšit se tak můžeme na film jménem Argylle, akční thriller s velice sympatickým obsazením, v němž si titulní postavu zahraje Henry Cavill. Venku už také máme první teaser trailer, na který se můžete podívat výše.

Upoutávka nám toho však o hlavním ději příliš neřekne, dočkáme se pouze sekvence, ve které se objeví herci Sam Rockwell (Galaxy Quest) a Bryce Dallas Howard (Jurský svět). Rockwellova postava vytáhne z tašky kočku, kterou následně nechá spadnout na zem z vrcholku budovy, ovšem co se s kočkou stalo dál, je zatím ve hvězdách. Celá scéna každopádně vizuálně znázorňuje frázi: „Let the cat out of the bag“, což lze do češtiny přeložit jako ,,pustit si pusu na špacír.“ Jaké na nás ale čeká tajemství? 

Už nějakou dobu každopádně víme, co by nám měl film nabídnout. Příběh se zaměří na extrémně nadaného špiona jménem Argylle (Cavill), který nejenže trpí amnézií, ale zároveň mu kdosi nakecal, že je světoběžníkem a autorem bestsellerů o špionech.

Jak ale čas plyne, začnou se mu vracet nejenom vzpomínky, ale i znalosti bojových dovedností, které následně hodlá využít pro svou pomstu vůči společnosti The Division, pro níž kdysi pracoval. Někdy během zítřka bychom se měli dočkat plnohodnotného traileru, který nám snad odhalí více detailů. 

Matthew Vaughn je kromě Kingsmanů taktéž tvůrcem skvělých titulů jako Hvězdný prach (2007), Kick-Ass (2010) a X-Men: První třída (2011). O scénář se postaral Jason Fuchs, který napsal dobrodružnou fantasy Pan (2015) a thriller Stíny mezi námi (2018). Taktéž pomáhal režisérce Patty Jenkins vymyslet příběh k jejímu DC snímku Wonder Woman (2017).

Dále se ve snímku objeví herci jako Samuel L. Jackson, Catherine O'Hara, Bryan Cranston, John Cena, Dua Lipa, Ariana DeBose, Rob Delaney a Jason Fuchs.

Oficiální premiéra je stanovená na 1. 2. 2024.