Co byste řekli na španělskou verzi Jamese Bonda, který v sobě má také něco nejenom z Kapitána Ameriky, ale i Terminátora? Něčeho takového se totiž dočkáme v nadcházejícím španělském seriálu od HBO Max, který ponese název Garcia. Příběh se zaměří na stejnojmenného super agenta z půlky 20. století (Francisco Ortiz), který byl zmražený na několik dlouhých desítek let. Následně ho ale rozmrazí mladá novinářka jménem Antonia (Veki Velilla), která se snaží odhalit tajemství, na něž se mělo dávno zapomenout. A je to zrovna ve chvíli, kdy Španělsko začne čelit nové hrozbě. Ovšem hlavní padouši si pro své pikle nevybrali úplně ten nejlepší čas. 

Super agent Garcia byl ale původně vytvořen už v 50. letech hluboko v madridských podzemních laboratořích. A to přímo na příkaz diktátora Francisca Franca. Nemilosrdný Caudillo to ale samozřejmě dělal čistě ze sobeckých důvodů. Agent měl být především dokonalým vojákem a strojem na zabíjení bez vlastní vůle, který měl odstranit každého, kdo by se pokoušel Franca sesadit. Nyní se ale zdá, že Garciův úkol bude opačný. Tentokrát se bude muset snažit chránit demokracii a zlikvidovat mocichtivé padouchy, kteří prahnou po tom stát se světovými tyrany. 

Tvůrci a hlavními scenáristy seriálu jsou Sara Antuña a Carlos de Pando. O režii jednotlivých epizod se postaral Eugenio Mira, který v roce 2013 natočil thriller Symfonie strachu. V seriálu se dále představí herci jako Emilio Gutiérrez Caba, Silvia Abascal, Marina Gatell, Nico Romero, Mario Pardo, Pepe Ocio, Miguel Molina a Andrés Gertrúdix.

Oficiální premiéra seriálu je stanovena na říjen/október 2022.