Za necelé dva měsíce Netflix uvede novou a hvězdně obsazenou akční komedii jménem The Union, ve které v hlavních rolích uvidíme Marka Wahlberga (Nezlomní) a Halle Berry (Moonfall). Výše se můžete podívat na oficiální trailer.

Hlavní postavou se stává Mike (Wahlberg), zcela obyčejný a spokojený stavař, který si žije prostým životem v rodném New Jersey. Jednoho dne se ale znovu setká se svou bývalou středoškolskou láskou Roxanne (Berry), která však na žádnou romantiku nepomýšlí. Ve skutečnosti chce Mikea naverbovat na extrémně nebezpečnou misi v Evropě, protože se domnívá, že je pro ni tím pravým člověkem. Mike se tak rázem ocitá ve světě špionů a zběsilých automobilových honiček. Nejdříve ale bude muset samozřejmě podstoupit nutný výcvik, aby Roxanne neudělal ostudu.

Ano, také to na nás působí jako druh filmu, který jsme už viděli tak tisíckrát, ale jako taková nenáročná blbina, u níž budete moci spokojeně vypnout, to snad bude fungovat. 

O režii se postaral Julian Farino, který točil pro seriály jako Vincentův svět (2004), Jak dobýt Ameriku (2010) a Hráči (2015). O scénář se postarali Joe Barton (Lesní rituál) a David Guggenheim (Prezident v pořadí).

Dále se ve snímku objeví herci jako J.K. Simmons, Mike Colter, Alice Lee, Jessica De Gouw, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Jackie Earle Haley, Patch Darragh, James McMenamin a Juan Carlos Hernández.

Na Netflixu od 16. 8. 2024.